Paketi s higijenskim potrepštinama podijeljeni su korisnicima koji su dio projekta Samo zaželi posao. Dostava paketa malo je kasnila zbog mjera prevencije za vrijeme pandemije koronavirusa te je jako obradovala korisnike kojima je to bio prvi, beskontaktni i na daljinu, susret s njihovim gerontodomaćicama nakon perioda karantene.

Dio projekta Zaželi je opskrba korisnika higijenskim potrepštinama te će 80 korisnika Udruge PROMEZA mjesečno, dvomjesečno i polugodišnje dobivati različite tipizirane “higijenske pakete”. Mjesečni paket A sadrži sredstva za pranje suđa, masnoće i kamenca, spužvice, papirnate ručnike i toaletni papir. Dvomjesečni paket B sadrži sapun, šampon, gel za tuširanje, pastu za zube, kremu za ruke, deterdžent za rublje i omekšivač. U paketu C su metla i ostali primor za čišćenje poda, solna kiselina i rukavice te će korisnicima biti dostavljan dva puta godišnje.

Sve potrepštine financirane su sredstvima za projekt Samo zaželi posao sufinaciranog iz Europskog socijalnog fonda.